Szerintetek hulyeseg lenne sajat nyerget venni?
Nincs olyan nyereg amibe pont beleillesz.
Nyergek vannak ami a lovaglas soran atveszi a lovas ulesformajat.a lovardakban kezdo lovasok altal hasznalt nyergek altalaban ki vannak mar ulve.nem mindenki ul vissza ugyan arra a pontra nem erzik meg a ritmust akaratlanul is ossze vissza ulnek a nyeregben.
Lattam mar lovardas nyergeket akit barki hasznalhatott.
Nem olcso mulatsag egy uj nyereg,ha meg hasznaltat veszel ugyan ott vagy mint most.
Ha sok penzed van vegyel.de egyebkent nem a lovasra veszunk nyerget hanem a lora.
Mert beleillhet a feneked pont a nyeregbe ha a lovat meg feltori mert kicsi a markamraja!!!
Nem futoszalagon jonnek a lovak,hogy ugyan olyanok legyenek.amig nincs lovad amire venned a nyerget addig tanuljbazon amit adnak.
Nem a nyereg miatt tanulsz gyorsabban lovagolni...
Jobb lenne, ha nem mindenki totál más, saját nyeregben lovazna, hanem lenne 3 nyereg, minden lóhoz egy, a lónak is jobb, ha hozzászokik egyhez, ami az övé, és nem mindig más van rajta, mert az aktuális lovasának az a jobb...
Nyilván ha ez a szokás, vehetsz sajátot, de mondjuk azt meg kell nézni, hogy jó legyen mindre, egyenként rájuk kéne tenni, minden más nélkül, át kell látnod alatta, és legalább 2-3 ujj férjen be a ló marja és a nyereg közé, az utolsó bordacsont előtt érjen véget a nyereg, és a párnái lehetőleg jó helyen feküdjenek fel a ló hátára.
Vegyél nyugodtan. Kicsit magasabb markamájut veszel akkor az jól illik kb mindne lóra. Ha meg cserélhető marvasasban gondolkozol akkor meg pláne semmi gond.
Bár ha én vennék, akkor komolyabb darabot, mert az ilyan 50e Ft körüli boltan árusitott nyeregnek nevezett izében ülve én is ugy érzem h nem tudok lovagolni... Szét esik az ülésem, nem ülök annyira stabilan, nem vagyok olyan közel a lóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!