Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti hogy bírtok tanulás mellett...

Ti hogy bírtok tanulás mellett lovazni? (És még több. )

Figyelt kérdés

12 vagyok NAGYON IMÁDOM A LOVAKAT!*-*Mondhatni ló megszállott vagyok!Minden vágyam egy saját ló.Szüleimmel megegyezésre jutottunk hogy ha 8. év végére nem lesz 1db 3- asom se akkor ballagásra kaphatok lovat.Tudom nagy felelőséggel jár (meg stb.)egy ló(Oktatást nem kérek!!!).Az a gond velem hogy az állatokat is szeretem ezért "félévente" megteszik egy állat és mondom hogy olyat szeretnék.Most ott tartunk hogy én és 3 tesómnak van:4 kutyája,4 törpenyuszi,7 Hörcsög és egy brit cica."Szerencsére" a nyuszik és 2 kutya mamáméknál van mert hát az övéké csak mikor ott vagyunk mi ettetjük mi neveztük el őket, mi sétáltatjuk(nyuszikat is!) stb.Így is sok időmet fordítom állatokra és most merült fel előszőr bennem egy kis kétely hogy lehet a lóval már nem fogok bírni.Én vagyok a család "fő" állatgondozója,szval szinte mondhatni én látom el nap mint nap az állataimat.(A hörik száma pár héten belül lecsökken 2 re.)Tesómékkal sikerült megegyezni hogy az egyik tesóm a macsekot a másik kettő a kutyákat és én meg a höriket + a lovat intézzük/intézem,cserébe "bármikor"lovagolhatnak.Attól tartok hogy tesóim amit most ígértek nem fogják valósítani és nekem meg nem lesz időm egy pacira ezért le kell mondanom a lovakról.Sajnos bennem az a rossz hogy ha meglátok(nagyon ritka de megesik)egy olyan hirdetést ahol ingyen lovat hirdetnek és látom(vidi,képek)semmi baja max picit sovány akkor muszály elkapcsolnam mert külömben megőrülök...A kérdéseim:

Tesóimmal írassak olyat alá hogy kötelesek legyenek az állatokat gondozni...?

Ti hogy bírtok tanulás mellett lovazni?

2013. máj. 16. 19:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

És ebbe hol férne bele a legalább két ló?

Illetőleg anyudék tudják, hogy kéne egy böszme nagy betontároló a trágyának?

1 ló lesz!De a közelben alig 2 háznyira van egy másik ló és napközben mikor suliba vagyok vele lenne.

Igen tudják de mint már irtam szomszéd elfogja vinni.Neki kell a följéhez.

2013. máj. 17. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem naponta fogja elhordani, télen sem trágyázik, akkor azt valahol tartani kell, és ha ellenőrzés van, be kell mutatni, hogy itt tartod.

Illetőleg tudni kéne, mit és mennyit fog kb. enni a ló.

2013. máj. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!