Vélemény a lóról? Milyen a felépítése? Megéri?
Angol telivér 7 éves, herélt 300.000ft(irányár).
Apja: Gold Crest
Anyja: Goneril
Hobbyra és kisebb díjlovas versenyekre, megéri beruházni rá?
Szerintem szerintem meg érné versenyre menni.
Sportos,szép ló kinézetileg.
Csak így ennyiből nem egyértelmű, én felszereléssel együtt vettem belovagolt 8 éves ügetőt ennél kevesebbért, igaz, volt mit javítani a ló tudásán és idomítottságán.
Meg azt is tudni kéne, a ló volt-e pályán, ha igen, átlovagolták-e (inkább be, mert galoppra csak beülik őket...), és milyen szinten áll most a tudása. Ismerek pár ilyen telivért, volt, amelyik mondjuk száguld mint az őrült a mai napig, a gazdája meg büszke rá (utána a lábait meg majd pár év múlva megnézhetjük), van, amelyik nem lenne rossz, csak más lovas kéne rá, van, amelyik meg iszonyat szépen dolgozik... :) Ki kell menni, megnézni, élből csak a ló egyik oldalát látjuk, jól beállított kép oldalról nincs, stb. Orvos is nézze meg, vegyen vért is.
tudni kéne, hogy hány szezont versenyzett, én olyat nem vennék, ami 2 szezonnál többet ment. én drágállom, tényleg szép, de pl. alagon 200 ezer körül árulják őket szezon végén és választhatsz egyszerre 20-ból. díjlovas versenyre a legkevésbé alkalmas a telivér.
a sörénye miatt csalóka az összhatás, a 3. képen látni, hogy ott a baltavágás a nyakában, nem valami szép, ami a telivéreknél általános, de díjlovaglásnál nem épp előnyös egy ilyen nyak.
nem akarnám én lehúzni a telivéreket, hiszen nekem is az van. de én nem tudom telivért ki vesz 300.000-ért, főleg, amikor a lóárak a béka s.gge alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!