Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen színű lesz ez a csikó?

Milyen színű lesz ez a csikó?

Figyelt kérdés

[link]

És most milyen színűnek mondanátok?

(most dobja le a téli szőrét)

2013. ápr. 28. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Még sütnek? Nem úgy van, hogy már chippelnek? Vagy lehet ezt is meg azt is?

Ám szerintem is sötét pej lesz:) Szépséges:D

2013. ápr. 30. 14:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: én is úgy tudom hogy már csak chippelnek:o..

és örülök hogy tetszik neked a paci :)

2013. ápr. 30. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Még sütnek, a chip ezt kiválthatja, a tulaj döntésének függvényében. Mind a kettő egyedi azonosító, amire állítható ki útlevél, és írható rá szerződés.

"Egy lónak sem lett tőle semmi baja, egyszerűen oda kell figyelni, hogy megkapja a szükséges dolgokat. És ha egy lónak nincsenek papírjai, nem azt jelenti hogy haszontalan, veszélyes, nagyon sok függ az odafigyeléstől" - ezt én sem mondtam, csak az a baj, hogy azt bárki mondhatja, hogy "oltva van, csak igazolni nem tudom, egy orvos se adja hozzá a nevét, és egyáltalán semmi papírja nincs" - mert ez tényleg bármit hordozhat (és sajna ismerek olyat, akinek a lova tényleg életében nem látott orvost, nekem röhögve mesélte a tulaj, miközben kábította a lehetséges vevőt, hogy csak azért nincsenek papírjai, mert ő maga oltotta a pacit, nem orvos). Ha más lovak közé akarod vinni, főleg lovardába, stb (mást nem, pl. több napos túrán megszállni), akkor kell az az útlevél, bele a pecsét.

Megint már nyilván egy pár hónapos csikó, bár az anyja alatt már azt is lejegyzik elvileg. :)

2013. ápr. 30. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:

valószínűleg sötétpej, de lehet, hogy világospejjé is kifakul

nagyon aranyos :)

2013. ápr. 30. 22:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 2. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!