Általában mivel jutalmazzátok a pacitok? Mit szeretnek még nagyon az almán kívül?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 15:02
11/14 A kérdező kommentje:
Köszii.:)
2013. ápr. 27. 11:56
12/14 anonim válasza:
répa,dinnye,körte,szőlő és a lovasboltokban lehet kilós kiszerelésben lovaknak való jutifalatot venni.abból a trópusit imádja nagyon.amiért viszont él hal nyáron a csicsóka szára.szoktunk nekik szedni mert vízpart közelében nő csak
13/14 anonim válasza:
Alma, répa, nyáron görögdinnye héja, időnként száraz kenyér. A ló jutalomfalat csak parasztvakítás, soha nem adnék pénzt ilyenre. Elvileg lehet adni narancsot, édesburgonyát, meg még pár dolgot, én nem szoktam, de attól még lehet. A kockacukor nagyon kis mennyiségben nem hiszem, hogy ártalmas (vagy annyira kicsit, hogy nem számottevő), de én nem szoktam adni. Az alma, répa ugyanolyan finom, és sokkal egészségesebb.
14/14 Mimi200 válasza:
Én azt hallottam hofy nem szabad K betűs ételeket adni a kockacukron kívül,de valószínüleg hülyeség mert egy ismerősöm is adott olyanokat a lovának.Egyébként ez attól is függ,hogy milyen a lovad!!!Van olyan,ami válogatós,1-2 kaját eszik meg,van olyan ami bármit megeszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!