Hogy álljak így ki?
Szia!
Én meg egy ügetőn lovagolok, díjlovagolok, bár versenyre (még!) nem mentem, de már így is mondtak már rám ezért mindent, na és? Van pár ember, akikkel remekül kijövök, és ez bőven elég, kell a nyavalyának, hogy majd mindenki értem rajongjon, és pajtizzon velem.
Aki azért kinéz, mert olcsó maga a ló az ő csili-villi több millás példányához képest, és amúgy is "jajj nem erre lett kitalálva", bezzeg az övé... Az kíméljen meg magától inkább, mert nem biztos, hogy meg akarom ismerni mélyebben. Tisztában vagyok vele, hogy a lovam nem erre lett teremtve, de azzal is, hogy minden lovat meg lehet tanítani szinte bármire bizonyos szintig - innentől csak kitartás kérdése, és én úgy gondolom, hogy a lovaglásban ketten, max hárman vagyunk: Én, a ló, és az edző.
Voltaképpen senki más nem kell - senki olyan, aki nem akar partner lenni ebben.
Azok felé nyiss, akik felől azt érzed, hogy elfogadóak, biztosan akad azért ilyen is.
Tudod nem a ruha teszi az embert... meg a felszerelés meg a ló...
Amúgy tényleg nem kell cimbizni, ha látod, hogy ellenszenvesek, amúgy is a pontok döntik el a sort. Ha te falusi lovas jobb leszel mint ők, akkor meg irigyek lesznek. Na és? Mondjanak amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!