A Fríz Lovakon Lovagolni is lehet?
De ingyen vannak. Megkérdeztem e-mailben az eladót és visszaírta,hogy: Szia! Ingyen vannak. Párban is el lehet őket vinni.Fogatot is szívesen adunk hozzájuk.
Telefon számot is adott,de nem akarom bemásolni,mert mindenki zaklatni fogja. :)
Szia! Gondolom hogy melyik hirdetésekre reagáltál mert én is láttam ilyeneket, bár én nem érdeklődtem irántuk. Éppen ezért mert nem tartom reálisnak hogy valaki 1-2 tisztavérű frízt vagy akármilyen papíros, egészséges lovat oda adjon ingyen, főleg azokat nem amiket én láttam... Ne vedd a szívedre de főleg nem egy kislánynak.:) Egyébként írhatnék oldalakat (amit általában helyettem megtesznek) hogy mire van szüksége egy lónak, ha már feltételezzük hogy odaadnák...de nem teszem, legyen az elég hogy sok pénz, és tapasztalat/tudás.
ui.: Igen, lehet rajtuk, nekünk is van egy félvérünk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!