Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tetszik nektek ez a ló? Vélemény?

Tetszik nektek ez a ló? Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. ápr. 9. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szép kiállású, egészséges lónak tűnik. Viszont az a hely ahol él én nem igazán tartom megbízhatónak. MyVip-es képek...gondolom jó régi mert MyVip sincs már. Szerintem teljesen tökéletes kis ló.
2013. ápr. 10. 20:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!!

Utolsó, miért mondod, hogy nincs már myvip? :) én még használom azt is.

Ismerem a lovat, a helyet is ahol van, a gazdáját is.

Hozzáértők véleménye érdekelt, hogy mit mutat a ló és mi lehet érte a reális ár, ha mondjuk a természete és a lovagolhatósága megfelelő.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

2013. ápr. 10. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem egy gyönyörű kiállású lovacska, de nem feltétlenül ez a fontos. Jó kondiban van, volt már csikója a kép alapján, tehát vemhesíthető ha szeretnéd, ha hobbira kell és jó fejű, kedves ló, akkor szerintem rendben, kirívó hibáját nem látok. 200-ig mehet az ára.
2013. ápr. 10. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Az alkata is,kondíciója is.

150-170 ezer ft körül tartanám reálisnak az árát.

Származása?

2013. ápr. 10. 22:18
 15/17 A kérdező kommentje:

anyja: magyar félvér

apja: lipicai

2013. ápr. 10. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom engem regisztrálni se enged és belépni se, mert azt írja, ki hogy a közösségi oldal megszűnt vagy mi xd
2013. ápr. 11. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a válsazoló vagyok, aki 3-400 köré írta az árát. Még elfelejtettem írni, hogy ezt felső határnak gondolom, ennél többet ne adj érte. Azóta láttam, hogy nem tisztavérű, a kora befolyásolja még, meg a jelleme. (Terepen elmegy egyedül? Mennyire tud ugrani? El lehet lazítani, össze lehet szedni, finoman reagál a segítségekre, feladja a hátát? Ijedős? Más lovakkal kijön?) Ha nagyon átlagosan nézném, 250-ért venném én meg. De nem ismerem, szóval 150-400ig bármit eltudok képzelni
2013. ápr. 11. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!