Mi a véleményetek?
Mi a véleményetek ezekről a lovakról és milyen fajták lehetnek?
1.:
2. Erről a lóról annyit tudok, hogy öreg, nyugdíjazott herélt:
Szerintem én a pejen látok sütést(de lehet csak vak vagyok xd). Nem fiatal lovak, de szépek. Az elsőre angolt. vagy magyar fvre tippelek, esetleg akhal-teke.
A másikra is tippelek egy magyar félvért.
De ezt így nem lehet megmondani.
A pejnek van sütése, de csak nyakon, tehát nem túl komoly a dolog, magyar félvér (ismeretlen származású anyától, de fed. engedélyes apától, valószínűleg; vagy totál ismeretlen származású, akkor 0-ás sütés, nem tudom kivenni rendesen). Köze nincs az akhalhoz, vagy max annyi, mint az arab telivérhez.
A korát max a fogaiból lehetne megmondani, lehet bármennyi, 5-ön túl van, nem csikó. A szarvasnyakban sem lennék teljesen biztos, igaz, nincs jól beállított kép.
A szürkének megnyomták nyereggel a hátát szerintem, a kora ugyanúgy bizonytalan, jól beállított kép meg róla sincs (négy lábra beállított, nyereg nélküli, oldalról, elölről, hátulról, majd nyeregben oldalról, és munka közben).
Szerintem őt körmölni kéne, bár a kaja és az egyenletlen talaj miatt ez csalóka lehet.
A szürkéről van még egy szeptemberi képem, itt bár "legel", de oldalról van, itt még a régi gazdájánál (vagy gondozójánál) van.
Remélem, ez jobb kép róla :3 [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!