Karórágás. Ez hatásos lehet ellene?
Tehetsz rá fémet, bár nem tudom, mennyire lesz hatásos - nálunk az egyik paci ilyen, ő a felső állkapcsát, fogait feltámasztja a fém rudakra, nem rágja ,csak nyeli a levegőt... :( Szóval engem is érdekelne a megoldás, bár nem az én pacimról van szó, de a tudás mindig jól jön.
Összességében annyit akartam kihozni a dologból, hogy a fém magában nem biztos, hogy elég.
A nyakszíj ha rendesen van meghúzva akkor ha próbálkozik is, felfogja adni,mert nem tud levegőt nyelni. A boxban is rágni tudja az etetőt,itatót,ajtót, nem tudom mennyire figyeled állandóan. Amíg az evés lefoglalja nem fog rágni, majd este amikor nem látod.
A fog elkopás a legkisebb baj a nagyobb a kólika veszély (gyomorba rekedt levegő)
Tegyél rá dobozokat, de ne rögzítsd túlzottan,ha nincs rögzítve nem fog fogást találni rajta és nem tudja rágni.
Sok féle karórágó ló van, van aki a társa marján is tud nyelni,van akinek semmi sem kell hozzá,van aki a fémet is rágja.
Mindenképp tedd sokat karámba,lehetőleg nagy legelőre több lóval.
A csípős paszta viszont nagyon jó,kis területet érdemes bekenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!