1/12 anonim válasza:
sztem nem. mert ugyan a bal oldali kép elég rossz és koszos is a paci, de azért látszik (legalábbis én úgy látom), h egy kicsit dereses, a jobb oldali képen a ló pedig nem.
2/12 Platypus válasza:
Ha pár év eltelt a két kép között, lehet ugyanaz a ló. A testalkatát nem tudom igazán megítélni, de a szürke lovak sötéten születnek, és életkorral fehérednek. A bal oldali képen főleg a feje körül van világos, és ez arra utal, hogy fiatal szürke, nem deres. A szürkék a fejükön kezdenek világosodni, a dereseknél meg jellemzően pont a fej marad sötétebb.
3/12 anonim válasza:
A szürke lovak egész életükben világosodnak, míg ki nem "fehérednek", szóval lehet, csak az időbeni eltolódás áll a dolog mögött. Ami nekem gyanúsabb, hogy az első képen levőnek a hátát mintha megnyomták volna nyereggel (korai belovaglás), aminek a nyomát nem igen lehet eltüntetni, de lehet, csak belevízionálom.
Lepukkant lóból amúgy simán lehet álomlovat is faragni, ha van rá időd és energiád, és oda tudsz rá figyelni - az enyém is hatalmas változáson ment át, küllemre is.
4/12 anonim válasza:
Lehet ugyanaz, a testalkata hasonló, én a fülét, fejét néztem, az is stimmel, lábai, marja is ugyanolyan, de ahogy az előző válaszolók is írták, csak akkor lehet, ha fiatal még az első képen, és kiszürkült azóta.
5/12 anonim válasza:
Ti nagyon okosak...Ez a ló a mi tanyánkhoz tartozik...Nem vettétek észre hogy az első képen csak szimplán koszos?? xd mind a két kép nemrég készült 1 napon és a ló 19 éves.;) de várok még sok ilyen választ hagyj nevessek nagyokat.:D
6/12 anonim válasza:
Ugyan az a két ló...-.-" csak szimplán koszos :"DD
7/12 anonim válasza:
5. válaszoló! Ennyire kérlek ne legyél flegma! Kulturáltan is le lehet írni a választ, nem kell minden válaszolót lenézni attól, hogy te ismered a lovat és tudod a kérdésre a választ!
8/12 anonim válasza:
És azt az előtted válaszolóknak honnan kellett volna tudnia? OMFG.
9/12 anonim válasza:
Elnézést csak jót nevettem.:) És nem haragszom senkire mert igaz elég rossz az első képnél a minőség.
10/12 anonim válasza:
Valóban, így hogy írták, a szügye, és a hasa alja is fehér, lehet koszos. Viszont kedves 5. válaszoló, a stíluson lenne mit finomítani, ilyen minőségű képekből Te sem találtad volna ki, ha nem ismered a lovat személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!