Szeretnék egy lovat?
Már kicsi korom óta szeretem a lovakat. És minden álmom hogy legyen egy lovam de anyukám azt mondja hogy úgyis megunom pedig nem! Mivel tudnám bebizonyítani neki? Már kicsi korom óta imádom őket..és minden álmom egy ló.
ui: nem vagyok kiváncsi a kioktató emberekre.tisztában vagyok az árakkal!!!
már 3 éve lovagolok és járok rendesen lovagolni.
A hely meg van hozzá
Igazából egy lovat megvenni is költség, és eltartani is. Tudni kell hova tenni a trágyát, a hígtrágyát külön betontárolóban kell tartani, időnként el kéne szállíttatni, és akkor még nem beszéltünk róla, hogy külön tároló kellene a szénának, ami fedett, és nem férek hozzá egerek, illetve az abraktakarmánynak is, ha roppantott/tört abrakot adsz, ahhoz feszerelés kell, hogy elő tudd állítani... A ló ráadásul társas lény, tehát kettőt kell tartanod (két kisebb vagy egy nagyobb karám), a karámban kell, hogy legyen előttük mindig víz, illetve kéne egy kis 2 oldalról (széliránynak megfelelően) és felülről fedett beálló.
3 év lovastudással én csak akkor vágnék bele, ha van biztos fedezetem anyagilag, és oktatóm, aki kijön hozzám legalább heti 1-2×, és ha kell, a ló belovaglását is ki tudja igazítani.
Na azt majd én eldöntöm utolsó..
Mondom hogy tisztában vagyok az árakkal
a kérdésre válaszoljatok miért olyan nehéz???
"a kérdésre válaszoljatok miért olyan nehéz???"
A kérdés: "Szeretnék egy lovat?"
A válasz.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!