Budakalászon lovardák? Jókat és rosszakat is mondhattok!
Kalászon nem tudok lovardát, de ha HÉVvel Szentedre felé mész, a Pannónia telep megállónál kell leszállni (Pomáz utáni megálló), és a hévről már látszik a lovarda. Egy kis fedeles van, mellette egy nagy pálya. Egy réten kell átmenni, úgyhogy a sínektől kb 2-5 perc alatt bent vagy. Ilyen időben érdemes magas szárú gumicsizmában menni, mert bár már tűz a nap, a belvíz hatalmas, már a loviban azzal viccelődünk hogy nemsokára kell szedni a rizst, mert ennyi vízben túl fog érni. A telepen nincs belvíz, csak 2 kis karámban.
Az oktatók jók, a lovak nyugodtak, bár van mikor lusták, de ilyen mindenhol van.:) Van 3 katona ló is, hozzájuk külön edző van.
Sajnos a telep nagyon kicsi, és nincs sok ló, de én szeretek oda járni, jóba vagyok az emberekkel, stb. Nem lovagolni járok, hanem segítek nyergelni, futószárazni, és ezért néha-néha lovagolok, ha van olyan nagy ló, aki aznap nem megy. Van honlapjuk, de nincs fent rajta az összes edző, a képek régiek, nem is frissítik, de azért linkelem. Szerintem érdemesebb személyesen elmenni oda.
Árak terén van olcsóbb is, de egész tűrhető ára van.
30 perc futószár -2400 ft
50 perc osztály - 3000 ft
remélem tudtam segíteni!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!