:D
Aranyos :)
Kedves Utolsó válaszadó!
A megnyilvánulásodból kifolyólag, számomra egyértelmű, hogy még bőven a fiatalkorúak körébe tartozol, de nincs is ezzel semmi gond, végtére én imádom a gyerkőcöket/fiatalokat! :)
A rosszindulat sajnos nagyon sok emberben mélyen bele van ivódva, belém hála istennek nincs, illetve próbálom elnyomni magamban és nem nyilvánosan ellenségeskedni számomra teljesen ismeretlen emberekkel.
Az első amit elszeretnék mondani, hogy a ló gazdáját nem ismerem, ha ismerném valószínűleg nem itt kérdeztem volna a nagy nyilvánosságtól, hogy mi az igazság, hanem magával a gazdival veszem fel a kapcsolatot, mert mindig is érdekeltek az efajta sikertörténetek.
Az meg, hogy azt mondom egy lóra, hogy aranyos, nem tudom mióta eget rengető cselekvés, ha egyszer szépnek találom.
Vegyük példának okáért az én kis szépségemet.
Minden emberben valószínű, hogy felmerül a kételkedés, hogy vajon ugyanazt a lovat látja-e a képeken, ha az egyértelmű jeleiből konkrétan meg nem kapja egy alaposabb átnézés után a választ.
Az meg, hogy mi a nagyobb égés, a te "válaszod" vagy az én kérdésem, mindenki döntse el maga. Egyébként félre ne érts kedves utolsó, nem akarlak megsérteni, biztos vagyok benne, hogy a valóságban jó fej lehetsz(alapból, ha lóbarát vagy:)), de én is emberből vagyok és igen is rosszul tud esni, ha valaki a rosszindulatából adódóan rosszízű megjegyzéseket tesz ide.
Kedves Kérdező!
Kérlek, ne haragudj annyira az előzőre, ugyanis volt itt egy elég ronda ügy, amikor Csengét ugyanígy egy ártatlannak tűnő kérdés után elkezdték ok nélkül szidni "értelmes" emberek. azt gondolom, emiatt lehetett ez a komment, kicsit még mindig forronganak az indulatok és az érzelmek. Nekem mondta Csenge, h tényleg teljesen véletlenül jött ez a kérdés, csak rosszkor volt rossz helyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!