Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lószállító belső mértei?

Lószállító belső mértei?

Figyelt kérdés

Meg tudná nekem mondani valaki, akinek esetleg van otthon lószállítója, hogy az a hosszúság ami a ló szügyét és farát közrefogja, az mekkora a saját lószállítójában?

Szándékomban áll venni, egy egyes lószállítót, aminek a külső hosszúsága 2,60 m, magassága 2,25 cm. Viszont kicsit rövidnek tűnik ez a hosszúság, viszont amiket a neten néztem pl böckman lószállító, annak a hosszúsága 3,05 m, de a rajza alapján az a rész ahol a ló áll, nem olyan hosszú, csak a nyeregtartó miatt 3 m a hosszúság.

Úgyhogy az a lószállító, amit szándékozok megvenni, a belső része (ami a lovat közre fogja) 1,80 m, azaz 180 cm. Ez másnál is ekkora? Ez az átlag?

A válaszokat köszönöm! Szép napot!

2013. márc. 19. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, esetleg holnap lemérhetem a futónkat. Azt viszont nem javaslom hogy egyeset vegyél, szerintem nagyon nem praktikus. Ha egy lovad van hova rakod a ládádat? Több napos versenyen a szénát? Ha esetleg lesz még egy ló, el kell adnod a futót! Nem hinném hogy annyival olcsóbb mint egy két lovas, és az sokkal praktikusabb.
2013. márc. 19. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, reálisan és előretekintően gondolkozol! Tanácsaid átgondolom, viszont ha nem nagy kérés, akkor lemérnéd a szügy-far támaszték közötti méretet?

Köszönöm és szép napot!

2013. márc. 26. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!