Szegeden és környékén milyen jó lovardákat ismertek? Mennyibe kerül egy óra lovaglás?
Domaszéken van az Equest Sport sportlovarda, Busi Sanyi és Szekeres Ági az edző. nagyon szép hely, rendezett, magas szintű az oktatás. Egy óra 3000 Ft, bérletben: 1 hónap, 10 alkalom 18 000 Ft, és ugyan ez van 2 hónapra is.
Ha rákeresel, facebook-on fent vannak, de itt van a weboldaluk: equestsport.com
Én egy lovardában voltam Szeged környékén, egyszer, igaz, ott majdnem elküldtek, hogy ez itt versenyistálló, és csak rajtengedély vizsgával lehet betenni oda a lábam, meg mittomén, most is hűha micsoda versenyre készülnek, de na jó *mártírhalál*, adnak alám egy lovat, aztán majd meglátjuk. A 3-5 másik lovasnál mondjuk messze jobb voltam, pedig az akkori lovastudásom még nem volt olyan ihajj, de kiemelkedő, úgyhogy nálam ők leszerepeltek egy kissé, hozzáállásban is, meg egyébként is.
Amúgy a ló amit kaptam, eléggé automata volt, szerencsére kb. 5 perc után eloszlást vezényeltek.
A lovarda nevére sajna nem emlékszem, jó 4 éve volt az eset... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!