Mit tegyek ha a lovam rühes? Lehet valami szert kapni rá? Vagy házilag kezelni? NAGYON SÜRGŐSS!
A Neostomosan mehet a lónak is, kutyán, macskán nagyon hatásos, lovon még nem próbáltam. Állatgyógyszertárban vagy esetleg állatorvosnál kapható, olcsó, 1:400 arányban vízzel felhígítod, lemosod a lovat és nem öblíted le. Ha jól tudom egy pár napig hatásos, lehet ismételni.
Ettől függetlenül igencsak jó lenne, ha látná állatorvos a lovat a nem túl távoli jövőben.
Az egész lovat mosd át, és hívj állatorvost is.
Ami meg azt illeti, hogy másik lótól kapta el, arra is tudnék szépeket mondani, de inkább nem teszem, mert láttam már olyat is, aki verte a balhét, hogy az ő sütéstelen, oltatlan lovát nem fogadja be a lovarda (a kérdéses ló meg két hét múlva kiderült, hogy több súlyos betegség hordozója is). Nyilván a rüh nem teljesen ilyen eset, de normál esetben azt sem kapják csak úgy, sitty-sutty el...
Persze, recept nélkül kapható.
A rühhöz nem értek, de a neten biztos találsz róla infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!