Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasok :DD tudom nem ide...

Lovasok :DD tudom nem ide kéne ezt írnom de azért jó lenne ha válaszolnátok :DD Vélemény? ://. Többi lent :DD

Figyelt kérdés
az eggyik legjobb barátnőmmel járok lovagolni. még nem vagyunk annyira jó lovasok de már ugratunk.. egyszer azzal jön hogy ő szülei lovat fognak venni neki... és tudja hogy mi nem engedhetjük meg magunknak hogy lovat vegyünk.. ő el van kényeztetve... de engem nagyon idegesit hogy 13 éves létére lovat akar venni. még a saját házi állatait is a szülei gondozzák. már mondtam neki ezt és ilyet mondott hogy jaaaj csak féltékeny vagy..
2013. márc. 11. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Lehet hogy kicsit tényleg féltékeny vagy. De ez természetes. Gondolj arra, hogyha vesz lovat, akkor talán te is lovagolhatsz rajta, így ez neked is előnyödre válik. Próbálj meg örülni az örömének.

Velem pont a fordított helyzet volt. Nagyon szerettem volna lovat, és mikor vettem, akkor a barátnőm nem örült az örömömnek. Ez elég rosszul esett.

Szóval inkább örülj neki hogy boldog, és ne legyél féltékeny. Egyszer biztos neked is lesz lovad! :D

2013. márc. 11. 19:54
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (: megprobálok úgy tenni ahogy mondtátok :DD
2013. márc. 12. 09:50
 13/16 anonim válasza:
Téged az internet nevel vagy mi? Miért nem a szüleidet kérdezed meg erről?
2013. márc. 14. 15:16
 14/16 anonim válasza:
Nekem nincs lovam. De mennyi baromságot lehet itt összehordani, Úristen! Kérdező féltékeny, én is az lettem volna 13 évesen. 13 éves gyereknek lovat venni meg felelőtlenség. A "legjobb barátnőt" meg itt minősíteni, hogy felelőtlen....nem annyira legjobb barátnőre vall. Ennyi ismeretlen meg nem fogja reálisan látni a helyzetet (én sem)...
2013. márc. 29. 09:59
 15/16 problem3girl válasza:
szólj neki vissza! ;)
2013. márc. 31. 14:28
 16/16 miki 2000 válasza:
Etöl ne érezd rosszul magad nekem is egy csomó olyan barátom van akinek van lova és nekem meg nincs de mind megengedi hogy lovagoljak rajtuk és hogy ápoljam őket valamelyik még ingyen lovaglást is oktat nekem.és igy hogy a barátnőd nek lesz egy lova az még így egy poszirív dolog is mert legaláb látod milyen nagy lelelöség egy ló és mikor neked lesz lovad sokkal tapasztaltab leszel mint most, ezt elhiheted.és tényleg nem szép dolog az hogy az orrod alá dörgöli de ez azért lehet mert ő is sok dolgot irigyel töled és most ugy érzi hogy ez megfelelő pillanat arra hogy te is fétékeny legyél.és hogyha mégegy szer az orrodalá dörgöli mond meg neki hogy ez neked nem esik jól és hadja abba!!
2013. ápr. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!