A teste gyönyörű, a feje nem igazán tetszik, bár ez ízlés dolga :) Tapasztalt lovasnak ajánlom, az ár korrekt, úgy gondolom, a chip rendkívül fontos, azt számold az árhoz! Útlevelet meg csináltatsz, ha van rá szükséged :) Az én lovamnak nincs, hobbilónak használom.
2013. márc. 10. 11:35
8/14 anonim válasza:
Lóútlevél mindenképp kell, akkor is, ha hobbiló, mert abba kerülnek bele az oltások, egyes orvosok be se oltják, ha ilyennel nem rendelkezik! Más ló közelébe nem viheted, ha ilyened nincs, lovardáról meg még álmodni se álmodhatsz.
Süttetni vagy chippeltetni kell, és lekérni az útlevelét, legjobb, ha ezt még az előző tulaja csináltatja meg (az árban megjelenhet az összeg, de ha szállításnál megállítanak, egyrészt nem tudod igazolni, hogy nem lopod a lovat, másrészt egyedi azonosító nélkül nem írható rá adás-vételi szerződés, a nélkül pedig ne hozz el lovat!).
2013. márc. 10. 11:43
9/14 anonim válasza:
a teste elég izmosnak tűnik de a színe nem tetszik...
számomra olyan kóla színe van,nem az a szép tiszta fekete...
szerintem is elég nyers...
Nincs útlevele,sem származási lapja ez elég szomorú.
Én nem venném meg
2013. márc. 10. 13:59
10/14 Valletta válasza:
Fiatal kanca, szép küllemmel, normálisan el van indítva, még papírok nélkül is nagyon baráti az ára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!