Egy filmes színész/énekes hogy tarthat lovat?
Vagyis hogy tudja válalni érte a felelősséget?
értem én hogy lehetnek rá emberei,de akkor a ló egyáltalán is ismeri?
mert ha mondjuk koncetrje vagy egy sorozatbeli állása van,akkor hogy tud foglalkozni a lóval? Vagy ha turnéra kell mennie stb.....
De a legfontosabb: hogy tud kötődést létrehozni a lovával?
vagy a híres emberek nem engedhetnek meg maguknak egy lovat?
de most tényleg.
Ne küldjetek bunkó válaszokat,bocsi a helyesírásért!
előre is kösszi
Kedves 18.
"Erre csak annyit, hogy nézz már bele a Facebookon a Lovas csoportba. Mást se lehet már ott olvasni, csak, hogy tartanak lovat, pattognak, ők a profik, az okosak, a tökéletesek..."
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nem tud érdekelni ezeknek az embereknek a pattogása. Mindenki foglalkozzon magával, és hatalmas lesz a béke.
"...és aztán kiderül, hogy jó, ha egy évben egyszer kimennek a saját lovukhoz."
Nem a másik végletről beszéltem. Nem azokról, akik kinéznek havi 1x. De úgy látom, itt csak ez a két véglet létezik.
Sokan emlegették a "kifogást úgy is lehet találni" dolgot. Hát igen. Erre csak azt tudom mondani, hogy aki meg soha nem próbálta az ellen-oldalt, annak könnyen nagy a szája, könnyen háborog, és simán osztja az észt meg a "minek ennek lovat". Én most pl. elkezdtem az egyetemet munka mellett, hogy a lovamat el tudjam tartani a jövőben is normálisan. Ennek pedig az az ára, hogy nem lehetek kint heti 5x, hiába szeretném, valamint szükségem van mások segítségére. Bár tudom, rossz kifogás. Holnap el is adom a lovam. Komolyan, nevetséges...
Ö már nem is tudom miről van szó :-S
Viszont azt én is látom hogy forr a levegő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!