Tériszonyos vagyok de szeretnék egy lovat (? )
Szóval nem is lóra hanem egy nagyobb pónira gondoltam mint a haflingi,tériszonyos vagyok és ezért nem szeretnék egy rendes lovat mert mikor felülök egy lóra akkor rögtön megijedek és leakarok szálni de a haflingin nem félek.
A nagypapám ért a lovakhoz és ő venné nekem és segítene a gondozásában.
Szerintetek jó ötlet? Meddig bírná el a póni ?
Csak normális válaszokat létszives,bocsánat a rossz helyesírásért.
13/lány
A haflingi átlagos súlyú férfiaknak, nőknek egyaránt megfelelő hobbilova lehet.
Más kérdés, hogy megéri-e nektek úgy beruházni egy lóba, hogy nem tudsz lovagolni, illetve félsz a lovon, ezenkívül otthon tartanátok, tehát az oktatót vagy házhoz kellene hívni.
Válassz inkább egy hucult, az is akkora, mint egy nagyobb póni és nagyon okos, ragaszkodó.
Ráadásul igénytelen, olcsóbb a tartása.
A lovakat azonban nem jó egyedül tartani, akár pónit, akár más lovat veszel, legyen mellette egy társ!
Ez érdekes, nekem is őrületes tériszonyom van. A kis sámlin is sikoltozok, még a felszállóra sem tudok a legtetejére fellépni, mert egyből begörcsöl a gyomrom, de a lovon elő sem jön.
Lehet, hogy kéne sokat lovagolgatnod, és legyőzni a félelmet, lehet, hogy azért félsz, mert nem biztos az ülésed semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!