Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyibe kerül egy ló?

Mennyibe kerül egy ló?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Függ a kortól, attól mire használták, a képzettségére, attól, hogy be van e egyáltalán lovagolva, a küllemétől, a jellegétől, attól, hogy vannak e rossz szokásai. Nem mindegy, hogy egy egy éves csikóra, vagy egy 10 éves lóra vonatkozik e a kérdésed. Ilyen alapon 100.000-től az egekig.
2013. márc. 7. 14:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Unoktestvéremnek kellene egy nyugodt,képzett,egéséges ló.
2013. márc. 7. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
200.000-től egész tűrhető eladó lovak vannak.
2013. márc. 7. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább 300.000-től vannak tűrhető lovak.
2013. márc. 7. 15:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Quarter Horse és a többi western lovak könnyen kezelhetőek?
2013. márc. 7. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
53%

A western lovak általában milliós nagyságrendben mozognak, és angol stílusban nem is igazán értemes kísérletezni velük. A western lovakat más mentalitásra tanítják, nagyobb önállóságra, hogy mennyire könnyen kezelhető, az pedig az egyeden is múlik.

Nekem például ügetőm van, ami "hülye és vadállat mind", ehhez képest az enyém mondjuk tudja a díjlovas alapprogramot, és elég szépen ugrik, abszolút jófejű, kedves paci, minden nap le kell mozgatni, ennyi. 240 volt, felszereléssel együtt, akkor 8 évesen.

2013. márc. 7. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Nekem Frízem van, díjlovaglásra vettük, első paccom :D most 11 éves, 750.000 volt, könnyen tanul trükköket, nagyon jó ugró (ami általában nem igaz a frízekre) és nem utolsó sorban gyönyörű. Viszont ugyan olyan jó, (ha nem jobb) lehet egy félvér ló is, olyan lipicai félvérrel is találkoztam már, aki 1000x lekörözte azokat a lovakat, amiken addig ültem. Ehez azonban ki is kell próbálni, állatorvossal megnézetni, megnézni, hogy az, aki eddig lovagolta hogyan, milyen stílusban lovagolja, edzőt, szakértőt magával vinni. Szóval először szerezzen egy kis alapismeretet a lovakról és aztán vágjon bele:)
2013. márc. 7. 15:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Az mitől van,hogy egy lo háta helyenként szürke,pöttyökben?
2013. márc. 7. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Vagy eleve olyan, vagy megnyomták nyereggel. Érdemes itt az első oldalon egy-két témát átolvasni, van bennük leírva hasznos info bőven (első lóvásárlásról, stb).
2013. márc. 7. 15:44
 10/13 A kérdező kommentje:
3 oldalon néztem meg lovakat abbol 2 lo tetszett ezeket majd megnézem.Van még olyan oldal ahol eladó lovak vannak?
2013. márc. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!