Fekete vagy sárga?
Figyelt kérdés
Melyik ló szebb, melyik tetszik nektek?
Indokot is mondjatok :)
2013. márc. 5. 16:57
1/11 anonim válasza:
Én a feketét szeretem, indokolni nem tudok, de talán azért, mert a kedvenc fajtám (Fríz) csak ebben a színben létezik :)
2/11 anonim válasza:
nekem a sárga jobban tetszik, mert csak :))
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem a szín, hanem max az árnyalat szép, és az adott lovon. Egyedet nézünk általában, és az igazán jó lónak nincsen színe. :)
6/11 Emyke031 válasza:
Sárga. A két kedvencem a pej, és a sárga. :)
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Felőlem akár kék is lehet, ha nincsenek rossz szokásai, engedelmes és tetszett :)
8/11 anonim válasza:
Én sem szín alapján választok, de nekem a fekete lovak annyira színre nem tetszenek, mert nyáron szinte barnák, főleg a nyereg, nyeregalátét helyén, és az már úgy annyira nem szép, a sárgák meg amúgy is a gyengéim.:D Bár lehet egy ló sárga, és mégsem szép, és ez fordítva is.
9/11 anonim válasza:
sárga, mióta láttam egy gyönyörű sárga lovat, ezért csak őket pártolom
10/11 Babszi04 válasza:
nekem mind 2 színű lovam van és problémám nincs vele :)
a feketén jobban meglátszik a por
a sárgára problémát nem tudok mondani :)
de az az igazság hogy a "jó lónak nincsen színe "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!