Milyen nyeregemelőt tudtok ami megemeli a nyereg elejét?
Próbáltam már sokfajta nyeregemelőt, zseléset, bárány szőrméset, szivacsokat, de még nem találkoztam olynnal ami a nyereg elejét megemeli. Az a problémém h olyan érzésem van, mintha orra akarnék esni, valahogy előre döntötten áll a nyereg, pedig a többi lovon nincs ilyen gond azzal a nyereggel..
Néztem azt a terméket, csak az a véleményem róla, hogy ez kb semmit nem emelne a nyereg elején, hanem csak arra való hogy a kényesebb marú lovaknak egy plusz védelmet nyújt.
A másik amit gondoltam, hogy van ilyen kis kör formájú marvédő szivacs, de azzal is az a gondom, hogy nem emelne annyit a nyergen, valamint elég hülyén néz ki..
A nyerget nem szeretném lecserélni, mert mély ültetésű dijlovas, és csak egy lovon van ilyen érzésem benne.
Az is felmerült bennem, hogy a ló amire használom az fiatal, 4 éves, belovaglás alatt van, lehet h a fara magasabban van (bár látszatra nem) de mégsem nő szabályosan az eleje és a hátulja és ez okozza ezt a kis kényelmetlenséget.
Valami ötlet vagy tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!