Osztálykirándulás egy lovastanyán?
Nem kifejezetten lovas téma, de egy részben igen. Oda megyünk osztálykirándulásra, ahol én is lovagolok, 2,5 éve. Jönne egy osztálytársam (volt), akit ki nem állhatok, ráadásul 4 éve nem is jár a mi osztályunkba, iskolát váltott. Kitalálta, hogy ő akar jönni az utolsó közös osztálykirándulásunkra. Szerintem már semmi köze az osztályunkhoz, elvégre 4 éve nem ide jár.
Úgy vagyok vele, hogy ha ő is ott lesz, inkább kint alszok 2 ló között, és majd a lovakkal szalmacsatázok, meg rémlovas történeteket mesélünk, közben tömjük magunkba az almát.. Ráadásul ő ilyen kényes kis tinipi..a. Tehát, ha a ló egy kicsit gyorsabban lép, már sikít.. Minek jön az ilyen lovastanyára?
(Ha rossz helyre soroltam, bocsi, reméltem, itt több választ kapok, mint iskola kategóriában :])
Egyfelől a tanár felelőssége minden, tehát biztosan nem enged be lovak közé aludni, főleg, ha nem lovas ember, mert akkor csak annyit lát, hogy egy ekkora behemót bármikor rád léphet, és neked annyi (amiben van is realitás, ugyanis egy lóval való alvás nem csak úgy megy, főleg, ha nem saját lóról van szó: az iskolalovakat naponta több órán át nyúzzák, általában igénylik a békességet, nyugalmat, magányt a bokszukban, és elég nagy magánszférát is tartanak fenn a bokszban).
Az is a tanár (és a szülő) döntése, hogy ki mehet a kirándulásra, ki nem. Gondolom lesz X szoba, amiben elszállásolnak titeket, ki kötelez téged arra, hogy ezzel az illetővel egy helyen legyél? Vannak emberek, akikkel nem kell foglalkozni, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!