Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Osztálykirándulás egy lovastan...

Osztálykirándulás egy lovastanyán?

Figyelt kérdés

Nem kifejezetten lovas téma, de egy részben igen. Oda megyünk osztálykirándulásra, ahol én is lovagolok, 2,5 éve. Jönne egy osztálytársam (volt), akit ki nem állhatok, ráadásul 4 éve nem is jár a mi osztályunkba, iskolát váltott. Kitalálta, hogy ő akar jönni az utolsó közös osztálykirándulásunkra. Szerintem már semmi köze az osztályunkhoz, elvégre 4 éve nem ide jár.

Úgy vagyok vele, hogy ha ő is ott lesz, inkább kint alszok 2 ló között, és majd a lovakkal szalmacsatázok, meg rémlovas történeteket mesélünk, közben tömjük magunkba az almát.. Ráadásul ő ilyen kényes kis tinipi..a. Tehát, ha a ló egy kicsit gyorsabban lép, már sikít.. Minek jön az ilyen lovastanyára?

(Ha rossz helyre soroltam, bocsi, reméltem, itt több választ kapok, mint iskola kategóriában :])

2013. febr. 17. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit el vagy tévedve, az osztálykiánduláson a tanár mondja meg mit tehetsz és mit nem, hiszen az ő felelőssége, hogy épségben kerülj haza. Inenntől fogva esélyed nincs ilyen lovak között alvásra, akár ismernek a lovardában téged, akár nem.
2013. febr. 17. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy ennek mi köze a lovakhoz?
2013. febr. 17. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Egyfelől a tanár felelőssége minden, tehát biztosan nem enged be lovak közé aludni, főleg, ha nem lovas ember, mert akkor csak annyit lát, hogy egy ekkora behemót bármikor rád léphet, és neked annyi (amiben van is realitás, ugyanis egy lóval való alvás nem csak úgy megy, főleg, ha nem saját lóról van szó: az iskolalovakat naponta több órán át nyúzzák, általában igénylik a békességet, nyugalmat, magányt a bokszukban, és elég nagy magánszférát is tartanak fenn a bokszban).

Az is a tanár (és a szülő) döntése, hogy ki mehet a kirándulásra, ki nem. Gondolom lesz X szoba, amiben elszállásolnak titeket, ki kötelez téged arra, hogy ezzel az illetővel egy helyen legyél? Vannak emberek, akikkel nem kell foglalkozni, és ennyi.

2013. febr. 17. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondlom nem ti ketten mentek az osztálykirándulásra, hanem még másik minimum 20 ember. Még egy szobában sem kell vele aludnod. Nem tudom mit hisztizel?
2013. febr. 17. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sok ilyen helyzet lesz még, nagyon egyszerű a megoldás, nem szólsz hozzá és kész. Ha azért utálod, mert cs*sztet, hagyd figyelmen kívül és megunja. Vagy ha ennyire nem bírod elviselni, hogy az a tudat is zavar, hogy a szomszéd szobában van, akkor ne menj el, duzzogj otthon és közben gondolj arra, hogy a többiek milyen jól szórakoznak:)
2013. febr. 17. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:
12-en vagyunk az osztályban, és az osztályban 4 lány van csak + ő.. szóval 5.. egy szobában 5 emeletes ágy van.. :/ fiúknak külön szoba van..
2013. febr. 17. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy látom senkinek nem esett le, hogy csak VICC a kint alvás.. Én is utálom az ilyen embereket és az utolsó oszt.kiránduláson meg pont lesz*rtuk, hogy mit akar az osztályfőnök. Minél többet aggódsz ezen, annál rosszabb lesz. Ha sikítozik a lovon, akkor meg az is megijed alatta, akkor meg lerepül és a földön biztosan jobban érzi majd magát.
2013. febr. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!