Mennyibe kerülhet egy ilyen ló?
Ha lesz egy türelmes és biztos tudású lovasa, akkor a teljesítményét valószínűleg lehet javítani majd, bár lábproblémával én díjugratásba nem fognék bele vele... Ehhez hozzájön az is, hogy kicsit lutri a dolog, nem írtad, milyen bajok vannak a lábával, nyilván, ha ez esetleg komolyabb, akkor benne van, hogy pár év múlva vagy egy vagyont fizetsz állatorvosra, vagy vágóra küldöd (esetleg kiteszed legelőre, ha annyira még nem vészes).
Én 8 éves "belovagolt" (alapvető segítségeket ismerte úgy-ahogy, de kb mindent nekem kellett megtanítanom neki) ügetőt, nyereggel, kantárral együtt 240-ért vettem. Nyilván ez a ló elvileg jobban be van lovagolva, de még mindig tapasztalatot igényel, felszerelés nem jár hozzá, és kicsit beteges is a lába... Én 180-nál többet nem szívesen adnék érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!