Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezt a két lovat miért tették...

Ezt a két lovat miért tették két külön hirdetésbe más-más fajtával?

Figyelt kérdés

Ezt a két lovat találtam két hirdetésben. Gondolom lipicai-sodrott félvérek, de nem tudom pontosan.

1. [link]

2. [link]

2013. febr. 15. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert valaki lehet, hogy csak lipicai félvért keres vagy csak sodrottat, akkor nem talált volna rájuk.
2013. febr. 15. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó ötlet volt két helyre feltenni, így az is megtalálja aki lipicai jellegűt, meg az is, aki sodrottat keres.

Egyébként valószínűleg magyar félvérek, mert származási lapjuk van (legalábbis az egyiknek), az apa lipicai, az anyai nagyapa nóniusz.

2013. febr. 15. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokan akarnak csak egy lovat venni, én se hoznám el egyből mindkettőt, előbb úgyis meg kell nézni, stb... És így nagyobb esélye van, hogy legalább az egyiket kidobja a kereső :)
2013. febr. 15. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
a helyesírást viszont gyakorolhatná a hirdető!
2013. febr. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!