Izomláz vagy ízületi probléma?
Két nap boxnyugalom után egy kemény edzéstől lehet izomláza. Szóval itt inkább az a kérdés, hogy miért is van két napig boxban a ló?
Figyeljétek továbbra is, ha 2-3 nap alatt elmúlik a merevség, akkor valószínűleg izomlázról volt szó. Mozogjon sokat szabadon a ló, a lovaglást pedig hosszabb bemelegítéssel kezdjétek, esetleg mehet futószáron is egy keveset.
Nos, ma felültem rá szépen léptettem sokat, és semmi baja nem volt már. Sőt úgy pattogott a hátsókkal mint a fene, szépen maga alá is lépett, m2 lába egyformán ment, úgyhogy örülök neki. :)
Egyébként sokan nem gondolják, de a lovaknak is annyiféle problémája lehet, mint az embereknek.
Amúgy meg van patkolva mind a 4-re :).
Az ilyen ingadozásait nem értem amúgy, annyira érzékeny ezekre pl. : patkolás, több nap boxnyugalom, futószár stb... Én lovam utálja a futószárat és csak azért sem rakja rendesen a lábát, mindig kioldalaz az egyikkel, bármit csinálok vele ( kivéve amikor már mind a 4 lába a levegőben van xD )
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!