Ez a sárga melyik árnyalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem nagyon értek a pontos színárnyalatok megnevezéséhez, remélem, ti esetleg jobban tudjátok.
2013. febr. 14. 14:54
12/20 Domii. válasza:
Szerintem sötét sárga vagy májsárga
13/20 anonim válasza:
11. - egy gportal-os oldalban semmi hitelesség nincs (főleg, ha az izabella fakót aranysárgának nevezi)
Ez a ló egy egyszerű, hétköznapi SÁRGA. Igaz, egy kicsit sötét árnyalata van, de még nem nevezném májsárgának.
14/20 A kérdező kommentje:
Májsárgának én se, a sötét és a sima sárga között nem tudok igazából dönteni, mert összehasonlítva például a gidránokra jellemző sárgás színnel... Annál sötétebb.
2013. febr. 14. 22:45
15/20 anonim válasza:
Sárgának biztosan sárga mivel a sörénye és a lábvégek színe megegyezik, méghozzá barnássárga tehát a ló sárga.A sárgának van több színárnyalata ezen belül vörös sárga.(Egyébként a színárnyalatok: világos sárga,agyagsárga,sárga(aranysárga),vörös sárga,májsárga,szén/szög sárga).
16/20 anonim válasza:
EZ EGY BARNA LÓ!!! HA TE SÁRGÁNAK LÁTOD AKKOR BAJ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............
17/20 anonim válasza:
18/20 A kérdező kommentje:
16. - ha nem értesz valamihez, akkor kíméld meg magad, de legalábbis ne járasd le azzal, hogy próbálsz hozzáértőnek tűnni. Nincs barna ló (sárga vagy pej), ahogyan fehér sincs (albínó vagy szürke).
2013. febr. 23. 19:03
19/20 anonim válasza:
utolsó előtti veled van nagy baj ha azt hiszed van barna ló. -.-" pej sem lehet mivel a sörénye és a farka nem fekete. sztem csak simán sárga :)
20/20 anonim válasza:
szerintem ez egy vorossarga lo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!