Felnőttképzési Oktatási Lovasközpont (FOLK) nevű iskolát szeretném elvégezni, mit tegyek, hogy megfeleljek a gyakorlati követelményeknek?
Figyelt kérdés
Úgy értem szükséges erről valamilyen bizonylatot felmutatni? És ha igen akkor hogyan szerezhetem meg? És az egészségügyi orvosi igazolást milyen orvostól kell kikérni?2013. febr. 11. 23:32
1/3 anonim válasza:
Fogalalkozás ügyi orvostól, ( ha van nekik saját, akkor megmondják, hogy X.Y.-hoz kell elmenni) Ha nincs nekik saját, akkor nekem pl. a háziorvosom ilyet is vállal, én hozzá mentem el, mikor az én sulimhoz kellett. Tiednél is érdemes érdeklődni.
A többiben nem tudok sajnos segíteni :(!
2/3 anonim válasza:
Az orvosi igazolásról kérdezd meg őket, hogy pontosan mire gondolnak. Lehet, hogy csak a háziorvos véleménye kell, de az is lehet, hogy valamilyen speciális rendelésre is el kell menned (sportorvos?).
A gyakorlati követelmény alapszintű lovaglási tudás. Egy ilyen tanfolyam csak papírt ad, aki fenn marad a lovon az szerintem már el tudja végezni. Kérdezz rá pontosan, van-e felvételi és mit kell tudni hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!