Valakinek van ilyen nyerge? Vélemények?
Jó, tartós nyereg? Nagyon tetszik, csak nagyon olcsó, nem tudom hogy megvegyem-e...
Azért ez már nagyjából a 60.000-es kategóriába tartozik ami annyira nem szörnyű. Nekem is tetszik, én egyedül a színével nem vagyok kibékülve, de ez teljesen lényegtelen, a fontos hogy neked megfelelő legyen. :)
Nyilván minél drágább egy nyereg annál jobb, de hobbi lovaglásra, kezdő , amatőr versenyzésre, tökéletesen megfelel.
Ha én ilyen árkategóriában szeretnék nyerget venni, használtat vennék. Ennyiért már jó állapotúakat is kapsz, ezeket láttad már?
Én nem tudok komolyan venni egy olyan márkát, amelyik 30 ezer forintért is kínál nyergeket...
Köszönöm a válaszokat!
Wintersunset köszönöm a linket is, pont tegnap néztem, csak a használttól félek, hogy nincs olyan állapotban ahogyan leírják, de akkor lehet mégis használtan veszek.
Na igen, mennyivel könnyebb lenne ha zsebből menne egy új Prestige vagy Stübben nyereg..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!