Milyen ló lenne esetleg nekem jó?
Nem akarlak elkeseríteni, de 250-ért te nem nagyon fogsz válogatni fajták között, azért egy tisztavérú ló ennél még mindíg drágább, plusz hiba nézel te ki lovat az ország másik végén, ha nincs pénz elhozni...
Nameg úgy is egyedi személyiség alapján kell választani, szóval ne is pazarold az időd erre a fajtaválasztásra!
Szerintem magyar félvéreket nézegess. Nem akarlak megbántani, de ha annyit nem tudsz eldönteni, h neked kanca csődi ill. herélt felelne e meg.. látszik, hogy kezdő vagy. Egy jó lovas nem nem alapján fog válaszatni. Attól még, hogy mind a négy jármód megy lehet, hogy rossz az egész tartásod és egy bakolást sem tudsz kiülni, nem ismerlek nem tudom, hogy lovagolsz ezért nem akarlak elitélni, de a megfogalmazásból (mind a 4 jármod megy) nekem ez jött le. Na mind1 szerintem egy magyar félvért megtudsz venni 250 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!