Igaz az, hogy a pej színű lónak bármilyen színű felszerelés jól áll?
nem! a lila, világoszöld, sárgás árnyalatok semmikép ! a legszebb, a fehér, fekete, piros, sötétzöld, sötétkék :)
milyen pej paciról van szó? :)
Nem. Citromsárga alapon babakék szívecske-mintás izzasztót például ne tegyél rá.
Az sem mindegy, milyen árnyalatú pej. Ami jól áll egy világospejnek, nem biztos, hogy jól áll egy sötét- vagy meggypejnek is.
Ez pl nekem kimondottan nem tetszik, viszont találtam egy-két összeállítást, ami nagyon jól mutatna pej lovon:
Ennek akár a barnája, akár a szürkéje:
Ennek mindegyike:
Ebből a szürke vagy kancának a bordó is oké:
Itt pedig a kék gyönyörű:
De a ló színe nem döntő, a testfelépítése, neme, személyisége egyénileg meghatározó, van, amelyiknek ez, van amelyiknek az... :)
Szerintem, ami neked tetszik rajta, az áll neki jól.
De valakit kiutálni, mert nem tetszik amit a lovára tesz.... nah ez szánalmas.
Szerintem nem igaz..
A piros szerintem egyenesen borzasztó tud lenni rajta.. Ami jól mutat rajta, szerintem a sárgák, a kék, fehér, fekete.. :)
most komolyan kiutáltak valakit a lovardából mert olyan színű cuccokat tett a lovára ami másnak nem tetszett? undorító viselkedés!
kérdező: pej lóra barnát és pirosat nem tennék, de valakinek tetszik, nekem pl nem. más szín minden jól áll pejnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!