Szerintetek ez jó?
Attól, hogy egy edző kiabálós, még lehet nagyon jó. Mint a mellékelt ábra is mutatja, mehetsz nagyon édes-kedves-mézesmázos edzőhöz is, ha nem fejlődsz nála...
Attól függ, mit akarsz. Ha egész életedben hobbilovas szeretnél lenni, akkor teljesen elég lehet egy ilyen edző. Ha magasabb céljaid vannak, akkor körül kell nézned másfelé.
Mondjuk ezt nem értem, mert itt is sokan azzal jönnek más kérdéseknél, hogy amíg nem teljesen biztos az ülése, addig nem, meg majd lesz vágta, ha lesz de most még mit akar.
A kérdésere válaszolva szerintem jó. Viszont azt nem írtad, hogy csak az egyik lovon lovagolsz, vagy a másikon is?
Mert 1 lónál tényleg elég kevés, mert jól összeszoktok és aztán már könnyű ezeket a gyakorlatokat megcsinálni. A másik lovon meg már nem biztos, hogy annyira egyszerű lenne.
Egyébként jó, hogy kimentek a terepre, szóval vigyázz nehogy máshova menj és ott közöljék veled a hülyeséget, hogy nem is tudsz lovagolni és milyen terep.
Én beszélnék ezzel az edzővel, hogy hogyan tovább, aztán kitaláljátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!