A díjugrató rajtengedély vizsga nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, mikor elolvastam a feltételeket. Tényleg olyan nehéz, mint amilyennek látszik?2013. jan. 21. 17:30
1/3 anonim válasza:
Ha nehéznek érzed, akkor valószínűleg még korai számodra. Gyakorolj sokat edzői irányítással és előbb-utóbb simán menni fog.
2/3 Fannybaba8 válasza:
Szia. Én eltettem nekem nem volt nehéz. De ha úgy érzed nehéz inkább várj kicsit úgyis ráér ha most elrontod akkor utána nem biztos hogy neki mersz állni újból!
3/3 anonim válasza:
Szia én októberben vizsgáztam (nem azért mert nem tudtam volna ,ha nem mert nem volt időm) tehát tudnod kell teljes befolyással lenni a lóra még ha 10 -en vannak körülötted .....ha tudsz ugrani 80-100 cm-ig akadályt a gyakorlati része nem nehéz nézik a stílust meg mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!