Valaki le tudná nekem mérni a COB-os kantárját?
szóval egy cobos kantár adatai kellenének.. :)
tarkószíj, homlokszíj, pofaszíj,torokszíj hány cm? előre is köszönöm ha valaki leméri :)

A homlokszíj nem fix, az igaz, de attól még mérhető. Én viszont elkövettem azt a hibát, hogy este a sötétben leakasztottam az egyik kantáramat, hogy hazahozom és megmérem - haza is hoztam egy fullosat. :-S
Szóval holnap inkább a centit rakom a zsebembe, az biztosabb. Kitartás, kérdező, egyszer csak lemérem....
igen, tudom hogy nem fix, de kb-ra azért meg lehet mondani :))
Gabka77 :D én is jártam már így, csak nem kantárral. elhoztam, csak nem azt, amit kellett volna :D

Na hoztam a méreteket! :-)
Nekem a tarkó rész 28 cm, a homlokszíjig mérve, tehát kb addig, ahol kettéválik mindkét oldalon ( egyik fele ugye a torokszíj lesz - ez 65cm, másik oldalon pedig 18, első lyuk 14, az utólsó 6cm-nél van - , a másik meg az, amelyhez a pofaszíjak csatlakoznak - ez 18cm-es, itt is első lyukasztás 14, utólsó 6 cm-nél. Nem tudom, ez így mennyire gáz megfogalmazás, lehet rajzolnom kéne....
Pofaszíjak 28 centisek, az orrzó teljes szélessége (angol orrzót használok) 71cm, legnagyobb csatolásnál 66, legkisebbnél 57cm .
Ha baromira érthetetlen, szólj, csinálok egy rajzot és feltöltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!