Belegondoltatok valaha is, hogy mennyire szép, izmos feneke van egy lónak?
Figyelt kérdés
Mármint csak úgy anatómiailag is milyen szép, izmos, jól kinéző, domború, kerek is valójában egy lónak a hátsó fele. :D. Figyeljétek csak meg!:)2013. jan. 10. 18:35
2/6 anonim válasza:
Hogyne, az enyém is pont ilyen, és pont ekkora :)
3/6 Joshy Ca$h válasza:
Nagypapámnak is van egy lova, igaz nem versenyló de bemutathatlak neki:)
4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem fettis. Ez egy megymagyarázhatatan gyönyörködés. Nem szükséges a találka megbeszélése. xD Ezen csak elgondolkodni kell. (Nem dugnám meg, ne értsetek féreÖ
2013. jan. 10. 18:52
5/6 anonim válasza:
Hát vannak lovak akikről ezt nem mondhatod el xDD Amm ja. :D Nekem az egyik kedvenc részem a lovamban a fara :D
6/6 anonim válasza:
Hehe,nekem is a fara tetszik a legjobban!Szeretem paskolgatni a tomporát.Nő vagyok és a lovam kanca...:) akkor beteg vagyok?Nem vagyok az,csak a lovaknak van egy olyan megjelenése,ami jót tesz az ember szemének és lelkének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!