Mi a véleményetek róluk?
Láttam sok ilyen témájú kérdés van, biztos unjátok már, de érdekelne mások véleménye is.
Ő lenne az egyik: [link]
Szerintetek milyen?Kb. mennyit ér így csikóként, úgy hogy nem bizonyított még?
És ő meg ér 1milliót szerintetek? Oké, gyönyörű meg elég formás főleg egy csikóhoz képest, de most ér már milliót?
Köszi a válaszokat!!
Származás, küllemi adottságok és szülők teljesítményét összevetve a második ér egy milliót, gyönyörű és ígéretes csikó.
Az első valamivel kevesebbet 500-700.000-re tippelnék, de az a ló is nagyon jól néz ki, bár jó lenne több képet látni.
De ezek a lovak versenybe valóak, ha hobbista vagy akkor én olcsóbb árkategóriát ajánlanék, ott is vannak nagyon szép és jó lovak! :)
Köszi szépen a választ!!
Nem "csak" hobbi lovat szeretnék, versenyzésre kellene, azért (is) inkább csikóban gondolkodom, mert egy komolyabb csikó is elég drága, nem még egy már versenyző eredményekkel rendelkező ló.:)
a másodiknak ismerem a testvérét, Chronos-t még csikó korából.
nagyon jó vérmérsékletű és fejű volt.
szerintem megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!