Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit ajánlotok? (Fontos! Többi...

Mit ajánlotok? (Fontos! Többi lent! )

Figyelt kérdés
Nemsokára szülinapja lesz a legjobb barátnőmnek akivel együtt lovagolunk. Valami lovas dolgot is szeretnék neki adni, de nincs ötletem, hogy mit.Minden fontos kelléke megvan neki. 13 éves lesz és lány. Ti mit ajánlanátok?
2013. jan. 8. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Lovas könyv, és hozzá lovas könyvjelző. :)
2013. jan. 8. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. jan. 8. 16:23
 3/5 A kérdező kommentje:
de lovas könyve nagyon sokvan, ami meg neki nincs meg az nekem megvan..:) szóval valami másra gondoltam:) a ló az anyagilag nem jó...:D de köszönöm a tippeket!!:)
2013. jan. 8. 16:38
 4/5 Emyke031 ***** válasza:
Róla készült képet(pl. kedvenc lovával): képkeretbe/pólóra/bögrére... -mindig kedves ajándék szerintem. :)
2013. jan. 8. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Valami lovas ajándéktárgy: notesz, toll, bizsu, kulcstartó, stb. Van egy bögre vagy más ajándéktárgy, amire rányomtattatsz egy fényképet róla és a kedvenc lováról.
2013. jan. 9. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!