Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan találhatnám meg egy...

Hogyan találhatnám meg egy régi lovamat?

Figyelt kérdés
2005-ig versenyeztem vele (díjugratás), 1-2 éve pedig elkerült a lovardából, ahol versenyeztem vele. Senki nem tudja hová került. Szeretném megtalálni, mert nagyon szerettem, és a ló is ragaszkodott hozzám. Az a baj, hogy már 18 éves, és nem hiszem, hogy versenyeznek vele, én voltam az utolsó. Azóta csak gyerekek használták, de szerintem már csak álldogál valahol, mert mindig fájt a lába, sokat sántított (egy csikókori sérüléstől). Ha szeretnétek leírom a ló adatait, hátha valaki felismeri, de arra lennék kíváncsi, merrefelé tudnék érdeklődni, vagy hová tudnék írni, ahol megtalálhatnám! Köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!
2009. aug. 26. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A te saját lovad volt, és csak úgy eltűnt? A lovardavezető nem tudja hova adta el? Azon el lehetne indulni, miért nem tőlük kérded? Ez lenne a leglogikusabb lépés, már csak azért is, mert sajnos lehet, hogy vágóhídra adták.

Illetve van egy halom lovas fórum, lovardákat körbetelefonálhatsz. Ha nem túl tucat a ló neve, akkor akár aza alapján is megtalálhatod.

2009. aug. 26. 09:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Béreltük versenyzésre, de mivel már annyira fájt a lába, más lóval indultam mindig. Aztán elkerültem abból a lovardából, és egyszer mentünk látogatóba vissza, épp akkor pakolták fel egy másik lóval együtt a lószállítóra. Mondta a tulaj, hogy elcserélte a 2 lovat egy másik, fiatalabb lóra. Azt tudom kinek adta, de onnan is elkerült és azt már senki se tudja hol van. :(

Egyébként a ló adatlapja:

[link]

2009. aug. 26. 09:14
 3/9 A kérdező kommentje:

A tulajdonos már rég nem az, aki oda van írva. Tőle került az oktatómhoz, aztán hozzám. És egy kisbéri félvér kancáról van szó, magas (kb. 170-175 cm a marja), 2 hátsóláb kesely, fején nagy hóka. Kép róla:

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 26. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Próbáltál már hírdetést feladni?

Megnézni a lovasok.hu-n vagy bárhol?

Gondolom igen de azért ha mégsem próbáld meg .

UI: Gyönyörű ló!

Sok sikert a megtalálásához.

2009. aug. 26. 09:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Most írok be lovasok.hu-ra és majd paci.hu-ra is írok! Köszönöm, énis remélem, hogy megtalálom! :)
2009. aug. 26. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én már megnéztem a Lovasok.hu-n de ott nem árulják , de azért rakj fel oda is hirdetést.

Még szétnézek pér helyen , ha véletlen ráakadnék akkor írok. Sok sikert.

2009. aug. 26. 11:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Beírtam már topicba, hogy keresem, neked is köszönöm a segítségedet!
2009. aug. 26. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
lovasok.hu lovas apró ott tudsz feledi hirdetést
2011. ápr. 11. 13:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: ennyit én is tudok/tudtam, de azért köszi. Egyébként kiderült, hogy a lovat vágóba vitték, csak előlem titkolva volt... :(
2011. máj. 8. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!