Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Akik több éve lovagolnak,...

Akik több éve lovagolnak, szoktak tanügetni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam. És szeretem is. Szerintem ha valaki jól tud, annak nem okoz gondot. Persze elengedett ló is kell hozzá, különben tényleg gyötrelem. Főleg idomításnál szoktam, vagy most, hogy ilyen sáros idő van. De szinte minden lovaglásnál szoktam.
2012. dec. 25. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
igen... fontos... 7 éve lovaglok és megtanultam h szőrén h mész ott nyilván csak tanügetni tudsz és hogy ott fenn maradj kell tehetség.. :) meg izom :)
2012. dec. 26. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
hát én mivel majdnem csak terepen lovagolok, elvétve szoktam tanügetni. ha nagyritkán pályán ülök fel, akkor igen. ha nagyritkán edző jön hozzám, akkor pedig muszáj, természetesen utálom.
2012. dec. 27. 00:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ugró lovas vagyok, egyetlen edzésemnél sem hagyom ki a tanügetést, ugyanis azzal kezdem. Tanügetésben könnyebb összeszedni a lovat, könnyebb hajtani is. Utána jön a könnyű ügetés, abban már nehezebb kereken, összetartva menni a lóval. :) + ha ügetésből emelem át vágtába, akkor mindig tanügetésből teszem meg ezt. 3éve így eztek a sportlovammal, és annyira gyönyörű léptei lettek az évek alatt, hogy idén bele is fogtam a díjlovaglásba :)
2012. dec. 27. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
3 éve így edzek*
2012. dec. 27. 13:02
 16/17 Woow ***** válasza:
86%

Igen szoktak tanügetni..az is kell, nem csak a könnyű ügetés.

Szép napot, Woow

2012. dec. 27. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én szeretem, plusz ha szőrén megyek, máshogy nem is tudok.
2012. dec. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!