Hány "db" magyar lófajta van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 20:09
1/7 anonim válasza:
Magyar sportló, Hucul, Kun-fakó, Magyar félvér, Nóniusz. Több most nem jut eszembe, bocsi :)
3/7 anonim válasza:
Shagya arab, Magyar sportló, Furioso north-star (vagy Mezőhegyesi félvér), Muraközi, Hucul, Magyar hidegvérű, Magyar ügető (bár ebben nem vagyok biztos, hogy hivatalos lófajta), Nóniusz, Gidrán, Kisbéri félvér, Lipicai
4/7 anonim válasza:
Hűűha, jó hülye vagyok.. A legfontosabbakat kihagytam, az előttem szóló írta azokat :) De vitatom, hogy a Lipicai az-e.
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok, igen a Lipicai tényleg nem teljesen magyar, de végülis mi is részt vettünk a kitenyésztésében.
6/7 anonim válasza:
A Hucul sem magyar, eredete ismeretlen.
7/7 anonim válasza:
A lipicai elvileg magyar (magyarnak számít), gyakorlatilag nem teljesen az.
A hucul nem magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!