Milyen az a lovas alkat?
Rám szokták mondani néha, hogy nem vagyok lovas alkat.
174 centi vagyok (lány :( ), és elméletileg a magasságom miatt.
Megerősíteném: Lovas alkat: hosszú combok (általában magasabb emberek), és karok ( + ne felejtsük el!!!!!!!! : engedő kéz!!!!!!).
Én pedig: 158cm vok, 55kg - lány... szal nem épp az ideális - ebből a szempontból-.
Mégis kb mindenki potyogott rajtam kívül annó :D
Függ ám a ló-lovas testarányaitól(magasság) is. Nekem pl. a 155-165cm-es pacók a legideálisabbak. Rajtuk van jó helyen a csizmám, a combom, rajtuk "elég hosszú" a karom. Egy 190cm marú lovon már picit "elefánton ülök" érzésem van, viszont aki 180-200cm magas, nekik inkább a nagy pacc való...
Lényeg ,h ha lehet ne ülj elefántra, v egérre (magadhoz képest :D), szeresd a lovat, legyen finom kezed, légy toleráns, és akkor jól fogsz pacizni előbb-utóbb...
Sztem meg MINDEN MAGYAR LOVAS, szóval mindenkinek lovas az alkata, csak találja meg a saját lovát!!! :)
ÜDV!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!