Egy gyógyszertárban kapható terhességi tesztel meg lehet állapítani, hogy egy ló vemhes e?
Figyelt kérdés
Létszíves ne hurrogjatok le...CSak annyit kérek, hogy LEHET vagy NEM LEHET2012. dec. 18. 18:46
2/8 anonim válasza:
Hát, tudtommal a HCG rövidítés első betűje a "humán" szót jelöli, ezért nem valószínű :)
4/8 anonim válasza:
Csak ultrahanggal lehet megállapítani.
5/8 anonim válasza:
minden emlősnél ugyan azok a hormonok szabadulnak fel így nem lehetetlen.Ezen már én is sokat gondolkodtam,ha tudsz olyan kancáról ami vemhes próbáld ki..... :)
6/8 anonim válasza:
nem lehet, mert oké h emlős, emlős, de nem egyezik meg a vemhesség a két fajnál teljesen.
UH, az mondjuk nem olcsó mulatság, de az egészséges magzat megállapítása miatt amúgy is fontos.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :) Igen van vemhes ló a közelembe, volt már ultrahangozva de akkor még nagyon kicsi volt és biztos szeretnék lenni abba hogy vemhes! :) Tudom hogy nem vagyok normális! :P
2012. dec. 19. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!