2/9 anonim válasza:
Vagy ezüst. Néha keverem a kettőt, nem biztos. ^^" első voltam
3/9 anonim válasza:
Inkább grulla, döntöttem. Bocsi az "darabos" válaszért. Megint első voltam. ^^"
4/9 anonim válasza:
nem siman egerszurke? Oo Mint a sorraia.. Eskuszom ezt hallottam-olvastam h egerszurke xD :p
7/9 Platypus válasza:
Angolul silver grullo. A grulla nőnenű alak(spanyolból átvett kifejezés), akkor használják, ha hangsúlyozni akarják, hogy kancáról van szó. Genetikai szempontból fekete+fakó+cream. Magyarul valamilyen fakó, de a pontos elnevezésben nem vagyok biztos. Az egérfakó mintha simán fekete+fakó lenne, sötétebb árnyalat.
8/9 anonim válasza:
nekem mintha angolul a Creamy silver elnevezés rémlene, de nem tudom, lehet hogy ez is egyfajta Grulla színnek az elnevezése, de nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!