Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Horze termékek milyenek?

Horze termékek milyenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
röviden: nem a kedvenceink.Vannak jó dolgok de pl.egy lovagló kesztyűt amikor ott voltunk 5000 FT alatt nem adtak.Se ostor nem is volt...
2012. dec. 4. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem az ínvédőm hamar megadta magát, a nacimat amit ott vettem nagyon szeretem :)
2012. dec. 4. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Ár-érték arány nagyon rossz. Az üzleteikben viszont szoktak lenni leértékelt lovasnacik, azok jók. :)
2012. dec. 4. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nem érik meg az árukat. Ennyiért elvárnám, hogy tartósak legyenek, de nem igazán azok. Inkább veszek egy Fouganzát, az olcsóbb és jobb minőségű, strapabíróbb.
2012. dec. 5. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
A naci az nagyon jó,nekem a kobakom is olyan,szerintem srtapabíró,és kényelmes is.
2012. dec. 5. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Árához képest nevetségesen kaka. Decathlonba menj,ott hasonló áron(vagy olcsóbban)minőségi cuccot kapsz.
2012. dec. 26. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem bejön bár pl. a fouganza is nagyon jó. van olyan cuccom a horzés van olyan ami fouganza nem tudnék választani köztük. szerintem jó.
2013. febr. 24. 13:19
 8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön! Évek óta használom sokféle terméküket, panasz nem volt, minőségi terméknek tartom!
2013. máj. 2. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Fouganza mint minőség??? Eddig nem találkoztam semmivel, ami normális használat mellett tartós, és kényelmes lett vna. Horze-ban van 1-2 jó dolog, de többnyire elég drága. Nagylovas az, ami pocsékul van hirdetve, nem az igazi a honlap, viszont nagyon jó akciós dolgokat ki lehet fogni.
2013. máj. 2. 11:06
 10/10 anonim válasza:
59%

Szerintem jó termékek.

Fuganzát meg ne említsük már egy lapon vele, tiszta vicc, a horze néhány szinttel feljebb van.

Kengyel, kengyelszíj, nadrág, bőr cipő, izzasztóm is van onnan, meg több dolog, és nagyon szeretem, mert jó minőségűek, és még mind egyben van!

2013. máj. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!