Horze termékek milyenek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 18:36
1/10 anonim válasza:
röviden: nem a kedvenceink.Vannak jó dolgok de pl.egy lovagló kesztyűt amikor ott voltunk 5000 FT alatt nem adtak.Se ostor nem is volt...
2/10 anonim válasza:
Nekem az ínvédőm hamar megadta magát, a nacimat amit ott vettem nagyon szeretem :)
3/10 anonim válasza:
Ár-érték arány nagyon rossz. Az üzleteikben viszont szoktak lenni leértékelt lovasnacik, azok jók. :)
4/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nem érik meg az árukat. Ennyiért elvárnám, hogy tartósak legyenek, de nem igazán azok. Inkább veszek egy Fouganzát, az olcsóbb és jobb minőségű, strapabíróbb.
5/10 anonim válasza:
A naci az nagyon jó,nekem a kobakom is olyan,szerintem srtapabíró,és kényelmes is.
6/10 anonim válasza:
Árához képest nevetségesen kaka. Decathlonba menj,ott hasonló áron(vagy olcsóbban)minőségi cuccot kapsz.
7/10 anonim válasza:
nekem bejön bár pl. a fouganza is nagyon jó. van olyan cuccom a horzés van olyan ami fouganza nem tudnék választani köztük. szerintem jó.
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön! Évek óta használom sokféle terméküket, panasz nem volt, minőségi terméknek tartom!
9/10 anonim válasza:
Fouganza mint minőség??? Eddig nem találkoztam semmivel, ami normális használat mellett tartós, és kényelmes lett vna. Horze-ban van 1-2 jó dolog, de többnyire elég drága. Nagylovas az, ami pocsékul van hirdetve, nem az igazi a honlap, viszont nagyon jó akciós dolgokat ki lehet fogni.
10/10 anonim válasza:
Szerintem jó termékek.
Fuganzát meg ne említsük már egy lapon vele, tiszta vicc, a horze néhány szinttel feljebb van.
Kengyel, kengyelszíj, nadrág, bőr cipő, izzasztóm is van onnan, meg több dolog, és nagyon szeretem, mert jó minőségűek, és még mind egyben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!