Lovakra jár állami támogatás?
Figyelt kérdés
Van két lovunk.Mind a kettő sütve van. Jár rájuk valamilyen támogatás?2012. nov. 26. 16:50
2/11 anonim válasza:
Ebben az országban? Viccelsz?? Csoda ,hogy még nincs megadóztatva ez is nemhogy még támogatást adjanak xd.
3/11 anonim válasza:
Többszáz egyedes tenyészetekre esetleg, két lóra soha.
Lóerő, jó hírem van:
Németországban most akarják bevezetni a lóadót :") Vicc ez a világ!
4/11 anonim válasza:
Ha kiemelt tenyészet lenne akkor talán.
Vagy talán (de nagyon talán) akkor, ha terápiás lovak (gondolom erre van valami vizsga ahol minősítik a lovat) és terápiás céllal lovagoltatsz, viszont ehhez neked lovasterapeuta képesítés szükséges (ehhez meg asszem gyógytornász képzettség kell).
6/11 anonim válasza:
Tegnap 18:26: Németországban lehet még megtudják fizetni az emberek.
7/11 anonim válasza:
Lóerő, ott a pont... Bár azért ott sem mindenki gazdag, megnéztem volna a földes bácsi arcát amikor megtudta... :/
8/11 anonim válasza:
Magyarország is annyira odavan ezzel a lovas nemzettel ,ahhoz képest elég szégyen ,amit művelnek ezzel az egész lovassporttal .Amúgy igazad van,Németországban is csak azzal b@sznak ki ezzel az adóval ,aki nem annyira tehetős,a milliomos csak hőbörög de aztán úgyis befizeti lazán nem a kenyere függ tőle mint az egyszerű parasztembernek :)
9/11 anika6 válasza:
Én úgy tudom, hogy a magyar fajtájú lovakra (kancákra) jár támogatás, ha tenyészted őket. Persze ott sem 2 lóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!