Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi baja lehet a lónak?

Mi baja lehet a lónak?

Figyelt kérdés
Van egy ló a lovardában aki elég furcsán viselkedik. Igazából olyan mint aki be van szívva. Vagy olyan mint aki egy másik világban élne. Múltkor mentem be a lovamhoz a karámba az meg elindult felém. Még csak meg se emelte a fejét vagy valami, csak szépen komótosan odajött hozzám és belém ütközött és megállt. És ott állt úgy, hogy a fejét a hasamnak támasztotta és csak állt ott. Nem tudom mi volt ezzel a célja. Meg csak úgy néz oda támolyog amikor viszem ki a lovat, aztán arrébb se lehet hajtani. Nem értem a lónak a viselkedését. Olyan furcsa, hogy néha félek tőle, mert teljesen üres számomra belül. Sok ló olyan, hogy ránézek megsimogatom és mintha ember lenne, lejön a személyisége. De ennek a lónak semmi. Üresség, bár lehet, hogyha megismerném más lenne a véleményem, de bárkit kérdezek, hogy mi volt ezzel a lóval senki nem tud róla többet csak a nevét. Valami agyi problémája lehet? Vagy csak szimplán ilyen bamba?

2012. nov. 22. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Basszus szegényke..:((( akkor Tiéd a pálya!:)
2012. nov. 23. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Na jah..van gazdi de még sincs,néha azt hiszik az emberek,hogy csak nekünk lehet lelki bajunk.A tulaj meg elmehet a fenébe,akkor adja el,ahol szeretik és foglalkoznak vele.Nincs róla képed?
2012. nov. 23. 14:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Ömm most nincs. Ha gondolod csinálok majd róla. Amúgy lovaglásra és mozgatásra alkalmatlan mert annyira ízületes, hogy egy kisgyereket nem bír el. Ma kérdeztem edzőmet és szóba került a szalámi. Én nem akarom, hogy szalámi legyek. azt tervezem, hogy el fogom kezdeni vele a természetes lókiképzést. Ahhoz nem kell nagy mozgás, annyit bírni fog. Csak nem ülök fel rá. Egy másik lóval már nagyon jól haladunk, éppen ezért nála is be fog válni.
2012. nov. 23. 17:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Meg azért is nem akarok róla képet mutatni, mert nem akarom bajba keverni a lovardát és nem akarom, hogy felismerjék a helyet, hogyha valaki a környékről való.
2012. nov. 23. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk volt egy ugyanilyen kanca. Neve sem volt, csak úgy volt. Ha odamentem a karámhoz, rám se hederített. Egyszer fogtam magam és odamentem hozzá. Sokat simogattam, bár nem is nagyon figyelt. Aztán kezdtem csutakolni és gondozni. Egyik nap elmúlt az üresség. Odajött hozzám ! És elneveztem :D Reménynek hívják és nagyon aranyos. Sajnos nagyon kényelmetlen a háta, nem lovagoljuk, de nagyon barátságos és kedves lett :)
2013. jan. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!