Ez kamu videó lehet? ILyet még nem láttam!
Figyelt kérdés
Nem láttam, hogy ló ilyen durván emberre támad volt. Hisz menekülő állat. Nagyon ijesztő és furcsa.
http://www.youtube.com/watch?v=J95LsygVMaQ&feature=related
2012. nov. 21. 17:36
1/11 anonim válasza:
Szerintem lehet. Ez valamilyen zavargások idején történt, teljesen megőrült.
2/11 anonim válasza:
Az anyját, ez nem semmi...rasszista ló!
3/11 anonim válasza:
Én láttam egy természetfilmet, ahol a musztáng mén megölt egy csikót, mert az nem tudott felkelni és visszatartotta a ménest. Megfogta a marjánál és 6-7 métert repített rajta. Félelmetesek tudnak lenni. Az állatokkal sokkal nehezebb lenne, ha tudatában lennének a saját erejüknek.
4/11 anonim válasza:
szerintem vagy kamu vagy ezt a lovat az emberek rontották el ennyire veréssel.
a lovak nem tudnak gonoszak lenni egyszerűen csak zavarodottak
5/11 anonim válasza:
egy kicsit zavarodott, meg ha jól láttam az elejèn dobálták..
6/11 anonim válasza:
Nem látott utat a menekülésre tehát támadott. Ki tudja mit tettek vele előtte.:( Azt meg végképp nem hogy ezek után mi lett vele..
7/11 anonim válasza:
szerintem nem látott kiutat...megijesztették n tudott merre menni, kozeledett a rossz...hat nincs mas mint szembe szallni
8/11 anonim válasza:
Ettől még lehet ilyen egy ló. Szerencsétlen megrémült. És amúgy is problémái vannak úgy látom. Nyilván ő érzi magát az ALfa lónak. Innentől kezdve bármi megengedett.
9/11 anonim válasza:
Ki tudja mit tettek vele azelőtt és a felvételen is látszik, hogy a háttérben lévő emberke megdobta. Egyértelmű, hogy ha már sok mindenen ment keresztül előbb-utóbb kiborul a bili...
10/11 anonim válasza:
Pontosan. Ez a ló meg van rémülve. Annyi esélye van, hogy revansot vesz. Biztos, hogy nem az ördög szállta meg. Tutira bántalmazták előtte:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!