Lovas film, szégyen? ://
Figyelt kérdés
Dedós vagyok???11 éves lány vagyok aki imádja a lovakat (nekem nincs lovam :/)de nem találok a tv-ben sose semmi jó lovas filmet.Az elmúlt pár napban az m2-n nézem a Nyereg klubbot szerintetek dedós vagyok hogy azt nézem??2012. nov. 21. 17:11
11/14 anonim válasza:
m1-Heartland! Neten meg tudod nézni az első két évadot is magyarul.
12/14 anonim válasza:
anyukám 50 múlt és még mindig m.maxot, n.lodeont és c.networkot néz. én 21 éves múltam és a mai napig hetente legalább egyszer megnézem a micimackót (az eredetit) :)
13/14 anonim válasza:
Ruffian a csodakanca,A paripa,Az ezüst Brumby,Flicka -ezek biztos,hogy fent vannak a neten. +van még a Suttogó,A fekete szépség(ezeket ugye láttad már)meg a PonyClubnak volt anno egy Monocerus című filme:)
14/14 anonim válasza:
Nekem is írhattok lovas filmeket. A legtöbb lovas filmet már láttam Pl: a suttogó. Holdtánc és pepita, a fekete szépség gyerek a nyeregben
Én csak ezeket ajánlhatom de nekem is írhattok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!